elkészítés
A tojások sárgáját a porcukorral és a forró vízzel jó habosra felverjünk. A lisztet elkeverjük a sütőporral és a kakaóval, majd hozzáadjuk a felvert tojásokhoz. Végül a tojások fehérjét keményre felverjük, és óvatosan összekeverjük a lisztes masszával. Előmelegített sütőben 180-200 C fokon tűpróbáig sütjük. Amíg a tészta sül, elkészítjük a krémet. A tejet a liszttel felfőzzünk. A vajat (margarint) a porcukorral habosra keverjük, majd összekeverjük a kihűlt főzött krémmel. Ízlés szerint, citromhéjjal, vaníliás cukor vagy rummal is ízesíthetjük. Vízbe mártott pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk a tésztát, majd félbe vágjuk. Megkenjük a krémmel, bekenjük az oldalát, és kókuszreszelékbe forgatjuk. Aki nem szereti a kókuszt, helyettesítheti darált dióval vagy mogyoróval is. Végezetül a süteményeink tetejét csoki mázzal bevonjuk.