Leírás
Gyümölcslekvár készítése:
1.) Mossa meg a gyümölcsöt, magozza ki, darabolja fel.
2.) Mérjen le 1 kg gyümölcsöt és jól aprítsa fel.
3.) A gyümölcsös péphez adjon 500 g DIAMANT Befőzőcukor 2:1-et és állandó keverés mellett forralja fel, majd állandó keverés mellett további 3 percig forralja.
4.) Forrón töltse ki a csavaros üvegbe és a fedő kupakját jól zárja rá.
- Összetevők cukor, zselésítő anyag: pektin, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, növényi olaj (pálma*, kókusz)
* fenntartható termesztésből származó - Származás EU
- Minőségét megőrzi Lásd a termék oldalán jelzett év végéig. Száraz, hűvös helyen tartandó!
- Forgalmazó címe 1. Magyar Cukor Manufaktúra Kft. 7400 Kaposvár, Iparos u. 4.
- Vevőszolgálat 1. Magyar Cukor Manufaktúra Kft. 7400 Kaposvár, Iparos u. 4.